Välkommen hit till min blogg -

lördag 31 januari 2009

Trattsnack

jag är snart specialist på att ta mej fram med tratt.. matte säger att jag är smart.. hmm... klart jag är.. min mamma är ju en kungspudel. o alla vet väl hur pudlar är.. eller hur??!!  jag har faktiskt blivit en hejare på att komma upp o ner från soffan.. utan att så att säga stå i tratten..  fast det är ju inte så lätt att få plats i soffan om matte sträcker ut sej. hon är rätt skrymmande då...

just nu så längtar jag efter den stunden som jag slipper tratten helt och hållet.. när jag kan raca hur mycket jag vill ute på gräsmattan o jag kan tugga på mina tuggeben o samtidigt hålla i dom .. hmm.. jag undrar om jag får diplom för att jag har blivit så smart med tratt??!! 

när jag är ute o rastar matte så brukar jag behålla tratten på.. vi är ju ändå bara på gräsmattan då. men när jag är ute o går med husse så tar vi av tratten.. man kan ju inte jobba runt på byn med tratt??!! jisses folk o jyckar kan ju garva i hjäl sej då ju.... 

idag ska vi bara kurera oss.. matte är fortfarande förkyld.. o husse är lite snuvig han oxå.. så det blir väl soffan hela helgen... i vanlig ordning.. om jag bara kunde få matte att flytta på sej.

vi har sovit i vardagsrummet i natt oxå.. det är nästan så man börjar bli van.... fast.. hade jag kommit förbi gallret i trappan så hade jag nog gått upp o lagt mej i sängen i stället. men.. kanske... kanske .. vi kommer sova där nästa natt.. jag klarar ju faktiskt av att komma upp i soffan. då borde det vara lätt att ta sej upp i sängen oxå... fast matte säger att jag inte ska ligga i sängen .. inte med tratt.. hmm.  hon säger att hon vet precis hur det blir..  att jag vänder o vrider på mej o sopar till dom med tratten.. hmm??!! såååå vaddååååå ??!! lite får dom väl stå ut med.. tänk på mej somhar tratten på mej hela tiden.. hur jobbigt är inte det??!!

nu ska jag sätta mej vid dörren o vänta på husse. kanske han har handlat nåt gott bröd till frukost...

haj o gobaj. leverpastaj

Coky

den bloggande cockerpoon

Inga kommentarer: