Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

torsdag 9 oktober 2008

Jag klagar i allafall inte

vi kom precis upp min matte o jag.. har bara varit nere o duschat..

Matte var på väg upp ett par ggr tidigare än vi steg upp men jag höll fast henne lite o vyssade o hon somnade snabbt om..  så det är mitt fel att vi inte kommit nupp tidigare.. det är så skönt att få ligga o gosa länge i sängen..

I går ändrade vi om lite här... jag såg till att matte pausade lite då o då o la sej på soffan.. men. tydligen inte tillräckligt ofta.. för hon har lite ont i kroppen i dag ser det ut som..  Matte ska få flytta upp sitt pysselkrafs till lilla rummet där uppe.. i går kväll satte husse upp hyllor åt henne.. o nu är vi ute efter ett bord som hon kan ha där inne.. o sitta vid med sina pysselgrejor.. matte själv vill ha tag på ett köksbord med klaff som hänger ner på ena sidan.. jaja. vi får se vad vi kan göra åt det husse o jag..

det var inte lätt o sätta upp hyllor kan jag tala om. men nu vet jag hur det går till... innanhar jag ju bara sett Timell på TV som gjort såna saker.. men nu såg jag ju "live" när husse gjorde det.. o jag fick vara med... det kan nog bli ett bra rum där uppe.. nära till sängen.. menmatte säger att jag ska få ha en korg där inne o vila i om jag känner för det..

nuska jag tugga lite på mitt tuggeben o sen vila så jag orkar busa i eftermiddag..

Eder underbara Skrivande vän

Coky

den bloggande cockerpoon

1 kommentar:

tessan78 sa...

Hej Coky!

Du är en så snäll och duktigt vovve som tar hand om matte när hon inte mår bra, fibroänglar behöver extra ompyssling när dem mår dåligt!

Kram på din Coky

PS. Den blogg är bara FÖR HÄRLIG!!! DS