Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

tisdag 14 oktober 2008

Förvandlingen

I morse var en tiiiiidig morse.. hmm.. husse jagade upp både mej o matte.. tidigt.. vi fick köra honom till jobbet.. hmm.. jaja.. vi skulle ju ha bilen.. så vi körde hellre honom till jobbet än gick dit senare o hämtade bilen.
Matte o jag skulle ju till frissan.. ja jag skulle dit .. men har ju inget körkort.. o å andra sidan så når jag ju inte ner till pedalerna ändå ännu..
Sagas matte ringde i förmiddags.. Sagas människosyrra tyckte att jag skulle ta lite före efter foto.. så jag bad matte ta fram stora kameran och sedan satte jag i gång att posera....

Här kommer en helbild på mej.. ja nog var jag långhårig alltidEn ansiktsbild..jag poserade på lite olika ställen i huset.. här ligger jag i soffan....här är jag i köket när jag stretchar mej lite...Ja vi stack i väg en bra stund innan vi hade klipptiden.. vi skulle bort o ta ut kontanter först.. nu vet jag hur man gör det så nu kan jag själv gå bort till bankomaten om jag behöver..
när vi varit o klippt mej så åkte vi raka vägen in till Saga.. jag ville ju visa hur snygg jag blivit.. hon gillade mitt nya utseende skarpt.. vi busade lite o sedan åkte jag o matte hem o visade husse .. han blev nog lite avis.. han är ju rätt långhårig så .... ja jag kanske skulle beställt tid åt honom hos min frissa när vi var där... hmm..

här kommer lite poseringsbilder där jag är nyklippt...snygg va?? matte bara stirrade när hon såg mej... wow sa hon vilka ben.. o visst.. jag har rätt schyssta spiror.. långa blev dom när all onödig päls åkt av...Själv diggar jag att min nos kom fram.. en härlig pudelnos.. tänk va allt håret har dolt... kolla själv vilken profil jag har..Det var rätt tröttande att vara hos frissan.. Matte är lika slutkörd hon för hon har sprungit o gjort av med pengar i massor av affärer.. bäst o passa på sa hon.. vad hon nu menar med det..
ja hon handlade till mej oxå... en reflexväst.. helmysig.. Jag såg att Ängla, snauzern längre ner på gatan hade en sån.. o jag blev jätteglad att matte köpt en sån åt mej..

nu ska jag gå o lägga mej o kolla tv.. matte sitter o pysslar så soffan är ledig..
natti..
eder underbart snaggade polare..
Coky
den bloggande cockerpoon

1 kommentar:

Ullas Bloggar! sa...

Åh min lilla sötnos, nu blir jag nyförälskad. Du är så fin Coky, så sträck på dig. Det kan bli tikbesvär nu, så håll dig beredd. Tikar är svaga för nyklippta hanhundar kjjjjjjjjjjaaaaaaaammmmmmmm Änglamor.