Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

lördag 20 mars 2010

Shopping

igår var jag o matte o shoppade. ja husse var oxå med… vi var o köpte en bil åt mej o matte..

en lite blå sak.. den är sååå söt…

clio
jag har tjatat på matte en tid nu att vi borde ha en egen bil .. så vi kommer ut lite.. till skogen.. o till husvagnen.. o då kan vi vara själva i husvagnen o husse kan ha sin bil o komma när han vill.. ja när han inte jobbar vill säga..

det är en Renault clio.. 98 års modell.. o den är som sagt.. jättesöt.. o jag sitter jättebra i den.. ser ut mycket bättre än jag gjorde i saaben..

idag när vi körde husse till brandstationen.. han o grabbarna skulle åka in till stan o vinterbada.. jisses.. fattar dom inte att det är iskallt i vattnet??!! men .. brandkillar vill väl visa sej lite tuffa.. hmm..

jag o matte körde honom till brandstationen iallafall.. sedan åkte vi o handlade.. ja matte handlade.. i grönsaksaffären.. o jag satt i bilen.. jag ylade ett par gånger. men .. en gammal tant i bilen bredvid verkade ta lite illa vid sej så jag tystnade igen.. glodde lite på henne o blinkade sen lite flirtigt .. sen körde dom.. hmm

sedan skulle matte bara inom lidl o handla nåt gott.. till sej.. hmm.. jaja.. jag visste väl det. hon köpte kattmat.. eller jag menar räkor.. jaha.. o vad ska då jag få för gott idag??!! tuggben sa matte.. du ska få ett par stycken när vi kommer hem för du har varit rätt duktig.. du verkar trivas där bak i bilen..

ja sa jag o började sjunga lite lätt.. “”””jag har det bra jag här bak i bilen.. trallalalalalalalala”””

nu ska jag vila en stund.. hade det inte regnat så mycket så skulle jag o matte kört upp i skogen o gått lite.. men.. inte i detta vädret..

 

Coky

den bloggande cockerpoon

2 kommentarer:

Katarina sa...

Grattis till den fina bilen! Vad mycket kul ni kommer ha med den.
/Nanna

Ullas Bloggar! sa...

Du Coky tror du att matte klarar sig upp till Nynäshamn??? Kramar från Fan-cluben. P.s. Hälsa matte att äntligen har förkylningen lämnat stan och nu ska Änglamor Cykla till Beatles i 10 min. Kram Alexander m mommo