Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

tisdag 15 augusti 2017

åren går

åren går ... jag är redan 9.5 år. och hade nästan glömt min blogg.
men så satt jag och matte och pratade och tittade runt på facebook. jag såg ett inlägg och ropade .. kolla in på den sidan.. jag känner igen nån där.. det var min husse från jag var liten valp. vart tog han vägen frågade jag matte.. ja du sa hon.. han skaffade andra hundar.. men.. varför har han min adress till min blogg på sin sida som om det är hans hemsida.. jag förstod ingenting. nä sa matte.. jag förstår heller ingenting. men tycker ändå att han bör plocka bort länken. så om någon läser här så kan ni väl påminna honom om att ta bort länken hit.

annars så lunkar mitt liv vidare. jag har min käre kollega Jolle.. en stoooor svart schäfer . han är min bodygard.. även om han kan vara lite feg. men jag gillar honom ändå. han är bara lite ouppfostrad. han skäller.... och det tycker jag är jobbigt. matte gillar inte heller det .. för sitter Jolle i bilen och börjar skälla så hoppa matte högt. men det kan vara rätt kul ibland..
som när vi var ute och körde med stora mullerbilen med alla rutor nere och musiken på hög volym.. vi körde förbi några som gick sidanom vägen... när vi var jämsides med dom så stack Jolle ut huvudet o vrålade VOV ... dom landade i diket....
vi har sorg i huset. vår fina farmor har dött. hon blev bara 70 år . hon var nog en av de finaste jag träffat. hon hade alltid godis till mej och Jolle och klappade oss lika mycket. jag saknar henne så mycket. matte sa att hon kommer säkert och hälsar på . att jag och Jolle ser henne men människorna gör det nog inte. bara anar. jag hoppas hon har rätt..
jag har fått många barn att hålla reda på. nu har jag 2 flickor och 2 pojkar. härligt när det är kalas.. massor av kletiga händer och ansikten att tvätta av..
snart är det dags att åka till Danmark igen, på kalas. jag har liksom pass så jag kan åka med. Jolle får stanna hemma. honom kan vi inte ha med.. han skulle skämma ut oss med att skälla på allt och alla.
nu ska jag sova frukost.. ha en fin dag alla.. det ska jag ha..

Coky den bloggande cockerpoon

Inga kommentarer: