Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

onsdag 28 augusti 2013

Stormtrivs

Hej.. här kommer en hälsning från mej


matte hade lite problem att göra inlägget på mobilen.. så nu har jag fått fixa till det lite..
här på bilden ligger jag på en av mina nya favoritplatser.. en underbar mjukt o go matta. lite lurvig.. jag har verkligen jobbat på att sätta min egen doft i den.. gnidit nosen o sånt ni vet..
Jag har blivit en mogen hund säger matte.. jag har lärt mej att vila o njuta o inte bara busa runt..  jag håller på att lära matte gå fint när jag är kopplad.. det går väldigt bra.. hon har även lärt sej att åka hiss.. lite läskigt var det i början.. men nu travar hon fint in o står stilla under resan ner och upp..
aha.. ni undrar varför vi åker hiss.. nä vi har inte flyttat.. inte helt i allafall.. men vi har en vän i stan där vi tillbringar mycket tid. jag har fått massor av vänner i hundarna här omkring.. men tjejen på våningen ovanför är en riktig ragata.. Panda eller nåt sånt heter hon.. hon skäller o har sej hela tiden.. vet ni hur det kan eka i ett trapphus? speciellt när en ettrig lite dam kaxxar sej o jag försöker försvara mej.. suck.. jag o matte väntade till nästa hiss kom i stället.. inte ville vi åka med henne.. 
nu ska jag vila mej lite.. tänkte att matte skulle få ha datorn lite.. så ligger jag under köksbordet på mattan där.. härligt ställe detta.. mattor lite överallt som jag kan ligga på.. 
Coky 
den mobilbloggande cockerpoon

Inga kommentarer: