Välkommen hit till min blogg - Kommentera gärna inläggen i bloggen och framför allt - Glöm inte att skriva i min gästbok !!

torsdag 15 mars 2012

sol.. sol inte

igår var det sol och vi jyckar kunde vara ute.. idag är det så kallt att tassarna nästan fryser fast..

det var så skönt i går.. vi hade dörren öppen hela dagen.
på eftermiddagen kom en kompis till min matte hit.. hon hade med två av sina barn.. jisses va jag o killen hade roligt.. vi lekte med mina gosedjur.. o sprang runt på baksidan.. han var precis som en valp.. helmysig!! hans mamma förklarade att tidigare hade dom haft en hund som passade honom när han var liten.. vi förstod liksom varandra.. jag och matte ska åka o hälsa på dom nåndag.. dom har oxå hund.. en stooooooor en.. berättade matte.. bernhard sennen och leonberger.. dom är stoora.. det ska bli kul.. för jag har nog inte träffat nån sån stor hund innan..

matte var smart.. hon lämnade med nästan alla böckerna med dom hem.. med damm o allt.. matte tyckte att det var bättre att dom fick böckerna än att hon skulle lämna dom till loppis… så vet jag att dom får det bra sa hon…

jaja..

i lördags var jag hemma hos Figo och Miro.. bara blev avsläppt så där.. hmm.. jaja.. jag stormtrivs där.. gillar ligga i soffan med deras husse.. vi kommer så bra överens..

Matte o husse skulle till Danmark.. o gissa vem dom hade med sej hem??!! LINDA !!!! jippi!!!! jag blev överlycklig när jag såg henne.. på kvällen var vi hos Figo o Miro o grillade olika korvar.. jisses va gott det var.. vi hade jätte trevligt

linda åkte hem i förrgår.. o jag har äntligen vilat upp mej.. hehe.. det var hårt jobb att ha hand om både matte och Linda.. men det gick bra.. annars brukar ju Steen vara med men han jobbade nu.. jag saknade honom lite.. vi är bra kompisar.. kan snacka om det mesta..

nu ska jag vila soffan lite..

Coky

den bloggande cockerpoon

Inga kommentarer: